Over ons

Tandartspraktijk Wassens

De geschiedenis van de praktijk gaat terug naar ongeveer 1980. Het huidige pand werd gebouwd in 1982 en bestond uit enkel laagbouw. In 2008 is er  een boven verdieping aan toegevoegd. Even is er sprake geweest om in te trekken bij het gezondheidscentrum van Arkel, maar verder dan een voorbespreking is dit niet gekomen. Met de jaren is er regelmatig wat apparatuur vervangen en is er waar mogelijk gedigitaliseerd en aangevuld. De praktijk heeft zich duidelijk in de loop der jaren ontwikkeld. Toch is het een algemene praktijk gebleven waar iedereen terecht kan van jong tot oud. We zullen verder in de komende tijd het karakter van “met de tijd meegaan” vast blijven houden om ieder naar tevredenheid te blijven behandelen.
Uiteraard beseffen we dat vergeleken met de huidige “tandartssupermarkten” we een kleine speler zijn geworden, maar het spreekwoord geldt nog steeds, “klein maar fijn”.
We staan voor een persoonlijke behandeling en een constante kwaliteit voor iedereen op basis van jarenlange ervaring.

Wat wij bieden

1

Jaren lange ervaring op het gebied van protheses, kronen en brugwerk, facings, wortelkanaalbehandelingen en grote vullingen.

2

Geduld met oudere mensen, kinderen en angstige mensen.